Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 13, 2012, 4:16 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default Kodak Zx3 Playsport sd card issue

Hi all.
Bummed out I couldn't take my playsport on vacation and have ZERO pictures of my kayaking trip with my son. Have searched for answers but can't seem to find anything.
I am not sure what's going on with my camera. Had it for a little over a year now and it has worked great. I use a 16gb class 10 sdhc in it but noticed that it is now not "recognizing" the card. I have the camera icon next to the battery indicator. No exclamation, no question mark, just shows as if it had no card installed and can only record 8 seconds. I have used this same card since I purchased the camera and it has worked fine.
I tried a spare 2gb card and it recognizes that.
I know it supports sdhc and up to 32gb cards. it has worked before so what gives?

Did I change some kind of setting or..........

Thanks for your help.
Juancd75 is offline  
Sponsored Links
Old Apr 13, 2012, 5:07 PM   #2
Senior Member
Join Date: Mar 2011
Posts: 183

If that card worked fine before, but not now
and another card works -
then it sounds like that card is now bad.

Have you tried reading it via a separate card reader?
if it fails on your computer -
tried formatting it on the computer?
UnknownVT is offline  
Old Apr 13, 2012, 5:38 PM   #3
Junior Member
Join Date: Apr 2012
Posts: 2

Yes I tried the 16gb card on my computer and it reads it a 15gb and I now use it in my canon elph 300hs and It works fine.
So the card itself works on other devices. I even reformatted the card on my laptop and it still shows as if there is no card inserted on the kodak.

I'm at a loss
Juancd75 is offline  
Old Apr 13, 2012, 8:03 PM   #4
fishycomics's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,617

sorry Kodak no longer a industry for cams.wil they offersupport, no. just kidding but all kidding aside.

Did you try formatting the card in a pc, a cam a ndffierent cam from fat to the other ome. I at times find the same probelm in htat situation and a different cam clears the issue.

is there a reset t othe cam not realy. nothing you did wrong hope that helps a lil
These are Pc low Budget Economy Hybrid camcorders Great for the Daytime Outdoor shots
Light on the Object video made. No light No Video
fishycomics is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:23 AM.