Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 29, 2005, 3:10 PM   #11
fishycomics's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,617


Stumbler it is not of what you are doing wrong? a person asked my diglife bbeps twice after my friend pulled the card out . wel I did a stil test and overloaded my camera with unwanted files 2000 plus on a 2 gig card well formatting once and well I am in the process of recording a shop at home clip again Lol, and my camera shut off hmmmmm Did I hit a record button or I thought I did?

1 did you hit record or playback and thought you id but didn't?

and well it stopped well I again turned it back on and why I am not seeing a full screen with icons hmmmmm,once agin on the thrid turn up no recording I say let me re-foramt the card again so I did i getinto 15 minutes and my dvr recorder (cable box ) show is going I hit stop I got the whole show complete, . Possable formatting your sd card not only once but multi times will help

While doing my tests I must have shut off the camera 10 times Lol overheat. and well defragment is the keyworkd the buffer is currupted and needs formatting.

do you see Icons after turn on when batt dies? reformate multi times
fishycomics is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:35 AM.