Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Ink Jet - Inks, Papers, etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 20, 2007, 12:40 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default

Just pluged in a CIS for the R230 and it doesn't recognise the tanks? I don't have any instructions for it, is there anything special that need to be done when installing these?





Thanks ....
zoid99 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 8, 2008, 3:49 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 12
Default

Actually, there is nothing special when install CISS.Please turn off the printer and try to install again. And also make sure the chip on cartridge are clean and touched well with printer when installed. I have ainstruction please drop a line if need.
lankeda is offline   Reply With Quote
Old Sep 8, 2008, 3:49 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 12
Default

Actually, there is nothing special when install CISS.Please turn off the printer and try to install again. And also make sure the chip on cartridge are clean and touched well with printer when installed. I have ainstruction please drop a line if need.
lankeda is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:00 AM.