Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 29, 2008, 12:54 PM   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2008
Posts: 1

Ok, for Christmas got the Kodak EasyShare C913. I had taken some pictues, and videos, uploaded them. I go to my files (pictues) and find the picture file, click on it and see all my pics and videos. Then I say "Ok, good.". Then I go to Windos Movie Maker, go to the SAME file, and no videos....... I try moving the videos to my documents, it uploads, but it's not there. What do I need to do? I make YouTube videos, but I haven't been able to because I can't find out how to upload them in ANY way.
Imports4life is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 1, 2009, 10:19 PM   #2
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Location: Davenport, IA
Posts: 2,093

Little hard to follow what you're saying but your still pictures are in .jpg format and your video's are in .mov format. Apple Quicktime is the native viewer/editor for the MOV mpeg4 format. Look for the YouTube instruction for uploading MOV Quicktime files.
ac.smith is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 6:38 PM.