Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 30, 2004, 5:04 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Default Kodak 6440 problem

Why do people in my 6440 images seem to have blotchy and somwhat shady areas on skin.I am new to digital photography and also noticed this on my sons older sony model pictures :? .Any help appreciated
lbkamp is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 30, 2004, 8:07 PM   #2
Senior Member
brianhare's Avatar
Join Date: Feb 2004
Posts: 969

Lee,,,post some pics so we can see what you are talking about,,,otherwise we`d only be guessing at this point...

And please do not use red for your text color,,,it is barely readable against the grey background,,,,I had to almost stick my face to the monitor to read the message,,,and I have a good monitor,,,someone with a lesser monitor would probably not even reply...

Just stick with the white text,,,or at least something visable please....

You can post the pics to http://www.photobucket.com for free if you do not have another option,and then give us the link for the pics,,and tell us exactly what/where you are referring to..

You can also,,,on this forum at least,,,go back and edit your message,,,which I do all the time for typo corrections,,,and change the text color for everybody to see your original message,,,

brianhare is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:03 AM.