Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Kodak

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 25, 2004, 7:20 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2004
Posts: 2

I never used to have problems transferring pics with the one-touch dock that came with the camera (USB), then for no reason it stopped working. I've re installed the latest software several times and this hasn't solved the problem. When I check the system profiler its seeing the dock. When I try to do a guided transfer it tells me no picture source was detected. When I hit the button on the dock I can hear the hard drive making noise, but nothing happens.....except for sometimes it will crash the finder or IE. I've tried connecting the camera to a friends PC and it see's the camera and pics no problem. Please help!
Today I completely reinstalled 9.2.2 and the problem still exists. The wierd thing is the Camera works with 9.01but won't work with 9.2.2 which tells me that it has to be a problem with 9.2.2. Does anyone know of a fix for this or better yet have the plugin so I can access my Camera through photoshop the same way you'd :sad:
flygti is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 5:24 PM.