Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 19, 2007, 5:59 AM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2007
Posts: 3

Just like the subject line says, yesterday the camera stopped working. I have tried three pairs of fresh Ni-mh batteries. When you close the battery cover and move the "select" dial to the "camera" icon you can hear slome mechanical move inside, but its very faint. But there's no power up. Zilch.

Oddly enough, I threw in a set of batteries yesterday that were all but drained and I got the flashing low battery indicator on LCD o the top of the camera.

Is there something I can or am I out of luck. This is driving me crazy.
capnchicken is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 19, 2007, 8:47 PM   #2
Senior Member
VTphotog's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,164

First, I would check to see if there is any corrosion, or some material in the battery compartment which is preventing good contact. If nothing is visible, the best thing to try, if you have it available, is an external power source, such as the AC adapter, or a 6V battery pack (with correct polarity, of course). If it still won't power up, the likelihood is that your camera has a bad power supply. Contact Sony service for this.

VTphotog is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:00 AM.