Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Jul 31, 2002, 3:58 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Default Dimage 7I Printing

When I put my Minolta 7i flashcard in my Olympus p400 printer, I get the message "no pictures found" on the display. Olympus tells me that it is because Minolta uses a different file format when they write the pictures to the card. Is there a work around that would allow the Minolta card to work in P400 printer?

If I have to print through a computer, does anybody know of any software that will print different images on the same page.
Larry21 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 2, 2002, 12:29 AM   #2
Senior Member
sjms's Avatar
Join Date: Jul 2002
Posts: 2,735

isn't it amazing how 1 companies product doesn't work nice with anothers. i think its time to check out a 6 color printer and see what your missing

there are about 2 dozen different multi print programs. i use fotoslate 2.0 from acdsee because it interfaces with acdsee 4.0 which i also use.


try it for free for a few days. have fun

[Edited on 8-2-2002 by sjms]
sjms is offline   Reply With Quote
Old Sep 7, 2002, 2:15 AM   #3
Senior Member
photo_mage's Avatar
Join Date: Sep 2002
Posts: 144

Are you sure the pics were jpegs and not raws? I've seen posts from other users who use the Oly 400 with their D7 without any problems.
photo_mage is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:46 AM.