Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 4, 2009, 12:01 PM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Default DiMAGE Z6

I have a Konica Minolta (I understand Sony bought them in March of 06) DiMAGE Z6. Takes very nice pics; however, when I try to download to my computer I see "system error" on camera screen and then it shuts down promptly. Downloaded pic just a few days ago and all was fine. Any ideas?
gismo2 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 4, 2009, 8:40 PM   #2
Senior Member
VTphotog's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,164

My first guess would be that you are uploading pics directly from camera, and the battery is just a bit on the low side. IIRC, the Minoltas are set up to be very conservative when checking battery voltage, especially when in the file transfer mode. (if this isn't the case, let us know)
I would recommend a card reader for transferring.

VTphotog is offline   Reply With Quote
Old Nov 4, 2009, 11:12 PM   #3
Senior Member
Hawgwild's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: Pensacola, Florida
Posts: 3,466

What Brian said, and no cord clutter. I have always had built-in card slots on my computer, but on my laptop I don't have a CF slot, so got a card reader, and it's faster than the computer...

Hawgwild is offline   Reply With Quote
Old Sep 16, 2015, 9:39 PM   #4
Junior Member
Join Date: Sep 2015
Posts: 1

I need assistance.. When I turn the camera on it immediately goes black and does not allow me to do anything and the red light stays flashing.
guerrah79 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:15 AM.