Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Jan 29, 2004, 10:04 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default LCD on a1 goes blank for a short period of time

Just got our A1 3 days ago from buydig.com. There's a lot to learn. One question I noticed that sometimes when I move the camera to waist level the LCD goes completely dark. I've also noticed it when I move it up. The camera isn't off since the display reappears after several seconds. Is this a 'feature' or do I have a bad circuit?
Thx for the help.
trs is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 30, 2004, 4:31 AM   #2
Senior Member
NHL's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: 39.18776, -77.311353333333
Posts: 11,331

May be you are activating the auto-switching between the EVF and LCD... Take a look in the EVF to see if it's on instead (when the LCD goes blank).

You can select: 1 - the EVF to be on all the time, 2 - the LCD on all the time, or 3 - auto-switch between the EVF and LCD... There's a lever to make this selection and if you have left it on auto-switch depending on the camera position it might select the wrong display if you hold the camera too close to your body...
NHL is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:44 PM.