Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 21, 2004, 5:19 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2004
Posts: 3
Default Moonburn

Greetz, everyone. Newbie here....and newbie to digital photography. What a great forum! Thanks to all who pass on their knowledge.

So, here's my problem: I've had a Z1 for a couple of months and all I've ever had to do was point and shoot. The results made me look like a real pro.

But alas! I think something happened to my camera when I was trying to focus on the moon with Venus near a couple of weeks ago. It wouldn't focus at 10X + full digital, no matter how still the camera was. Yes, the pix were blurry, undefined and the light images were travelling all over the 'negative.'

The next day (and ever since) the viewfinder image and LCD image of any picture I want to take is very high contrast, with a preponderance of white-out.

Did I burn something out while trying to take the moon/Venus shot? Any help will be appreciated. I've fiddled with every button and switch on the camera in an attempt to get a normal, non-super-contrasting view, but to no avail.

Thank you very much. -- Best wishes from New Mexico. -- ZWunner
ZWunner is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:46 PM.