Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 27, 2004, 12:47 PM   #1
Senior Member
Join Date: Jan 2004
Posts: 397

I don't know if this poll feature works but let's try it just for grins

Edit - Well, It didn't work!

My poll options were:

1) I havea Z1

2) I have a Z2

3) I have had no problems

4) Mine failed - needed repair or replacement

Could some BB guru turn this into a poll ifthe feature works on this BB?
Puck M is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 5, 2005, 9:38 AM   #2
Join Date: Jan 2005
Posts: 43

:evil:Ok I try and answer it like this then...

1 (self expalnatory)

1 (see above)

4 (dead Pixels on LCD: got replacement from the same Store)

4 (a few minor dead / hot (white) Pixels - Large dust / broken Pastic gears?!?! all over the Main Lense: Sent back to Minolta for repairs: This evening!)

So I'm not a big Minolta Fanboy right now...

P.s I see that this was a question about the Switch Finder and not about the Camera itself. No in the nearly two-and-a-half-weeks that I had itthe Switch Finder worked just fine.Now if I could only say that about either the LCD or Lense element...
Michael R. Habel is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:19 PM.