Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old May 16, 2005, 5:15 PM   #1
Junior Member
Join Date: May 2005
Posts: 1

Recently purchased a KM DiMage Z5. Followed installation instructions for Win/XP as outlined in the user manual, but unable to get XP's Scanner and Camera Wizard to recognize the camera. USB connection works fine and I am able to manually copy images from the camera (which shows up as a USB mass storage device in Windows Explorer) to another folder on my machine. DiMage Viewer is installed and works as advertised.

There is no 1-800 support number for KM Canada, just an E-mail facility. Sent them a message, and after one week they replied with what was essentially a "try it again and see if it works" answer. Sent them a reply indicating that reinstalling did not work --- still no answer after one week.

I'm satisfied with the performance of the Z5 and the quality of the camera and the photos I have taken ---- but very dissatisfied with their support structure.

Wayne in Victoria, BC, Canada

mytitanic is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 17, 2005, 4:56 PM   #2
Senior Member
Riot Act's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 115

Plug in the camera, right click on the camera in My Computer and click the Autoplay tab. Select Pictures from the drop down menu and select Scanner and Camera Wizard. Make sure Autoplay is enabled on that drive with TweakUI.
Riot Act is offline   Reply With Quote
Old May 23, 2005, 10:39 AM   #3
Junior Member
Ordview's Avatar
Join Date: Aug 2002
Posts: 25

The Konica/Minolta people in Toronto are great. Ask for Jerry Julian when you call. Sorry, I don't have the number but it is listed. Cheers, Michael.
Ordview is offline   Reply With Quote
Old Jun 13, 2005, 3:00 PM   #4
Junior Member
n_willox's Avatar
Join Date: Jun 2005
Posts: 15

Thanks Riot i am going to buy the Z5 and live in the Toronto area.I was about to call today to inquire about warranties. I'll ask for Jerry Julian. Hope the Z5 works out for me!
n_willox is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:18 AM.