Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Jul 14, 2005, 10:29 AM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2005
Posts: 1

My DiMage Z3 has locked in Telephoto mode again.Konica Minolta "fixed" this problem once, but it's now happened again about 2 weeks (~550 pictures) after I got it back from them.*I've gotten the latest firmware (1.03) in hopes that this would resolve the issue, but, it hasn't.There must be a hardware problem with this camera.* *It's the exact same problem again - camera stays in maximum telephoto mode, and wide angle/telephote controller adjusts focus onl y -when Konica Minolta fixed the problem last time I got the same serial # camera back.Have you heard of this before?* Waht should I do?* It's summer, and I want to take pictures of my kids!Please help!Thank You.
doobs is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 14, 2005, 11:35 AM   #2
Senior Member
Join Date: Jan 2004
Posts: 198

Hi Doobs, I'm sorry to hear about your camera, maybe you should return it under warranty if possible? as if problem appeared second time it would probably appear 3rd time in my opinion...
sensovision is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:01 AM.