Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Konica Minolta

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 18, 2005, 6:26 PM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Posts: 3

My camera shows a system error and will not respond. This happened after I unplugged it from the computer without diconnecting the usb via the software. Is there anything I can do to restore the camara's function without professional help?

bilbomoody is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 19, 2005, 3:33 PM   #2
Senior Member
VTphotog's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,165

Generic advice, since you didn't say which camera you have: Turn off camera, remove battery, remove memory card. Wait up to a half hour. Reinstall battery, (not memory card). Turn on camera. If problem no longer appears,Go to systm menu and find the " restore defaults ' setting, and do it. Reinsert memory card and check

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"If problem recurs without memory card, I'm out of ideas. If not, but does when memory is inserted, the card probably needs reformatting in a card reader.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"Brian
VTphotog is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:38 PM.