Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Memory Cards, Microdrives, Card Readers

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 5, 2007, 9:39 AM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2007
Posts: 1

Hi people!
1 month ago i bought canon A550 together with 2GB SD Memory card. Once I had problem: I took pictures and videos for about 1GB. Then I went out to take some pictures more, but when I turned on the camera i recieved: "memory card full". then pushed the button play to see the pictures, but there message: "No image". I though that its some mistake, i took off the card and put again, but again the same. I conect tha camera with pc, but also there i couldnt see the photos. At the end, I format the momory card. .......but.........today I had same problem.......Again "memory card full" = "no Image" ?!?!

What to do? I dont want the same problem again? where is the problem? camera or memory card?
Aha yes, I tried the card on another camera but same thing, ""memory card full" = "no Image" ?!?!
help please.....

milandoj is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 5, 2007, 2:16 PM   #2
Senior Member
Join Date: Jan 2007
Location: Decatur, GA
Posts: 2,051

sounds like you have a bad memory card. Who did you buy it from? Maybe they would agree under warrenty to replace it for you.

Photo 5 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:02 AM.