Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Memory Cards, Microdrives, Card Readers

Thread Tools Search this Thread
Old Jul 25, 2003, 9:57 AM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2003
Posts: 1
Default Help!..system hangs whenever i plug in my memory card reader

I am using a PNY single memory card reader. I have only one USB in my system. I am using the same for all my USB devices. My system hangs whenever I connect the memory card reader to the USB. If I connect it before powering on my system and then swith in the power, OS does not load. If I plug in after OS load, it says system busy and hangs. I have Windows 98 SE in my system. I was able to use it only once without any problem. Can anyone help me with this issue. Thanks in advance.
subhimani is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 25, 2003, 11:55 AM   #2
Senior Member
KCan's Avatar
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,625

I use a PNY reader on a 98SE system to, no problem; I installed the driver suppied on the CD.
The same reader don't need any driver installation on XP-Pro system.
( model: USGE2D01 ... is that the model number ?)

May be just reinstall the driver will fix .
KCan is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:03 AM.