Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Memory Cards, Microdrives, Card Readers

Thread Tools Search this Thread
Old Jan 26, 2010, 1:01 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default SD Card not showing on multiple PC's

I have a 8GB Kingston SDHC card that is not being recognized in multiple computers. I have tried it on desktops/laptops running multiple operating systems (Windows 7, Vista, XP). I also tired on a mac running Snow Leopard. I have tried various card readers with no luck. The card was taken out of a Nikon D80. When reinserting the card in the camera it now comes up with a CHA error on the display.

I have tried various recovery software including PhotoRec but to no avail. I won't dectect the card only my hard drives. On a PC running XP PhotoRec would just pause and keep saying .."dectecting drives" and just stays like that until I unplug the card reader with the SD card in it and then continues and shows my drive.

I have even tried SimplyMEPIS 8.0.12 as recommended by Jim in another post but that also didnt dectect the card.

Does anyone have any suggestions on what else I can do?

Thanks Leo

Last edited by kamusta1; Jan 26, 2010 at 7:28 PM.
kamusta1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 5:11 PM.