Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Memory Cards, Microdrives, Card Readers

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 23, 2010, 8:21 PM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default SanDisk Memory stick pro suddenly broken with crucial photos :(

Hi everyone.
I just got back from holiday and put my memory card from my sony camera into my card reader, then into PC (Dell, windows xp)
As usual all my photos and videos were there. I uploaded a vid to Twitter but it didn't seem to work.
10 mins later I went back to the pc to get all my data from the card and it has become toy-like

I've done everything you can think of- read through dozens of forums etc.

I also tried to get the data through my camera's connectors with no luck at all.

What's worse is if I put the memory card into my camera, it won't even switch on. It lights up for a second and turns itself off. Without the card it works fine.

My card reader also won't work whilst the card is inside, but fine without.

The photos & videos on this card mean more than I could say. I feel gutted and don't know what the hell happened or what to do.

Did twitter feed some sort of virus to it? All the photos were there, I saw them and literally out of the blue the card just stopped working.

Any help would be so very appreciated and thanks for reading this, Stephanie xx (London, UK)

fairy_lights is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 24, 2010, 11:25 AM   #2
Senior Member
Join Date: Jan 2007
Location: Decatur, GA
Posts: 2,049

Try cleaning the contacts of the card with a pencil eraser......
Photo 5 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:37 AM.