Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Memory Cards, Microdrives, Card Readers

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 17, 2002, 10:33 PM   #1
Posts: n/a
Default Olympus Camedia D-100

Dear Steve: As my first entry in this site I'm trying to get use to this. I'm looking for some help on the above mentioned Olympus D-100 camera which belongs to a friend and after open the lense the display shows D: 1E10, and that's all. I tried the card in one Olympus C-1400L and it looks ok. So, I'm looking what is the meaning of this D: 1E10, because it doesn't allows me to do anything at all with this D-100. Any suggestion?
  Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 2, 2002, 11:18 PM   #2
Junior Member
Join Date: Aug 2002
Posts: 1

I have had this same problem, not with one, but with two D-100 cameras. With the first I contacted Olypus and was told the camera needed to be serviced.
gbenson is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Olympus Camedia D 395 queenbea Olympus 1 Nov 13, 2007 7:16 AM
I need Olympus Camedia C200 Zoom cayrott Olympus 2 Jun 22, 2006 4:06 AM
Olympus Stylus 810 or Canon DS700 IS? Kiwi84 What Camera Should I Buy? 2 Jun 8, 2006 2:49 PM
Olympus C-2100 Windows XP Installing Camedia Problems HELP uneedit Olympus 5 Oct 5, 2004 10:53 PM
*** Olympus Camedia C-5050Z Support Group *** PoiSoN Olympus 0 Jul 13, 2003 4:41 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:41 AM.