Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Misc Accessories

Thread Tools Search this Thread
Old Jul 7, 2010, 8:54 PM   #1
Join Date: Apr 2010
Posts: 52
Default HOYA CPL filter

I recently purchased one on ebay for a great price. was very happy with it. I have had it about 2 weeks or so at the most, and recently started to notice some weird rainbow color around the edges like the multi coating is separating from the glass. I am un-sure of what to do in this situation. I have sent a e-mail both to the e bay seller and to Hoya directly. The ebay seller said I could get a full refund, they would replace it, but they have no replacements available. I am still waiting to hear back from hoya on what their warranty's in situations like this are. Is this a common problem with these filters?
here are a couple pictures i took of the problem.

scarface199 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 8, 2010, 4:50 AM   #2
Senior Member
TCav's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Washington, DC, Metro Area, Maryland
Posts: 13,396

That looks like it was damaged. I'd get my money back while I still could.
  • The lens is the thing.
  • 'Full Frame' is the new 'Medium Format'.
  • "One good test is worth a thousand expert opinions." - Tex Johnston, Boeing 707 test pilot.
TCav is offline   Reply With Quote
Old Jul 9, 2010, 8:00 AM   #3
Join Date: Apr 2010
Posts: 52

Thanks. I am getting a refund, and they are replacing the filter with another HOYA standard (purple package) CPL filter. So all in all, A great deal and great customer service with this e-bay member.
scarface199 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:07 PM.