Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Thread Tools Search this Thread
Old Oct 20, 2003, 1:16 PM   #1
Junior Member
Join Date: Oct 2003
Posts: 2
Default Need Help. A lot of problems with my Kodak DC4800

I bought this camera two years ago. Since the first time it works really fine. When the warranty was near to expire, my photographs shown a few dead or hot pixels, and the rear cover of the camera seems broken in several points. How it is in warranty, Kodak repaired it by replacing rear cover and updating firmware to version 1.04. But the hot/dead pixels still remaining in the shots.

But that is not all folks!... Now the problem is more serious. After taking a shot, the camera is busy for a long time, and then when I review the photo the display says: "Unknown File Format". I have tested five cards, and in othe cameras works fine. I have tested the batteries too. Everything appear to be OK, the camera not shows any error code. Please help me , the repair cost $150...
Oh sorry for my english!!
jaccarr is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 21, 2003, 7:41 AM   #2
Senior Member
Join Date: Oct 2003
Location: Indian Rocks Beach, FL
Posts: 4,036

If there is an option to format the card in the camera without being in the cradle try that. You donít want the computer formatting the card.
slipe is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:11 PM.