Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Thread Tools Search this Thread
Old Oct 26, 2009, 6:03 PM   #1
Junior Member
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default Finepix Viewer problem. Please help? :/

Alright so, I downloaded the software and have been uploading pictures fine up until just now.

This is what happens:
I plug in the camera and turn it on as always and the Finepix viewer pops up. I click "Load Pictures" and then "From Camera". It then goes back to the original menu without uploading the pictures. I've tried this several ways, like turning the camera on after clicking "From Camera" when it tell me to connect it and turn it on. It does the same thing. This is SO. FRUSTRATING.
wtfamanda is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 2, 2009, 7:56 AM   #2
Junior Member
Join Date: Nov 2009
Posts: 4

I personally never use software that comes with cameras for viewing or editing my pics. They all seem cheesy.
r00t4rd3d is offline   Reply With Quote
Old Nov 2, 2009, 8:43 PM   #3
Senior Member
VTphotog's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,164

Not familiar with the software, but possibly you have to specify the destination prior to uploading?

VTphotog is offline   Reply With Quote
Old Nov 4, 2009, 9:28 PM   #4
Senior Member
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,870

wtf (can't believe I just typed that),

I don't know what version of FinePixViewer you're using...I use version V, and have used previous versions, and I have never had to click on "load pictures" or "from camera". When I turn on my camera, I get two options - "Start" or "Cancel". When I click on "Start", my pictures are uploaded to my pre-determined folder. Perhaps you didn't set up the software properly during install?

the Hun
rinniethehun is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:34 PM.