Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Thread Tools Search this Thread
Old Mar 24, 2004, 4:46 PM   #11
Senior Member
Join Date: Dec 2002
Posts: 5,803

It didn't work for me when I tried it. It should come back eventually (the project isn't dead)... but when? Who knows... I'm not involved in the project.

eric s is offline   Reply With Quote
Old Mar 24, 2004, 5:59 PM   #12
Senior Member
BillDrew's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Hay River Township, WI
Posts: 2,512

There was a "," included in the URL: try http://www.gimp.org/

1) Get your keyboard fixed SO YOU ARE NOT SHOUTING ALL THE TIME.
2) I don't know if that EXIF viewer gets all the data your camera has to offer: you really have to ask in the forum(s) for your specific camera where you stand a chance of finding someone who knows. Or if you want to cheat, you could read the documentation for that program to see if it mentions your camera. Since it reports SubjectDistanceRange - Unknown it is likely to be a generic reader - it is looking for a value your camera does not provide, or at least does not provide it in the way that reader wants.
BillDrew is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 9:04 PM.