Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 4, 2006, 10:16 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2006
Posts: 1

Hey everyone. I ama profesional 3D modeler. I just bought this camera, because I got this huge account with a phone company to model thier phones for advertisements. So i need to take product shots of these phones to model them in 3D Space. Here is my problem, I have been trying for 4 hrs now to get it to a focused no blur picture, nothing is working.I am set on Macro mode with the stabilizer on mode 2 i included a picture of what kind images i have been producing, i could really use some help here, since i am very to to photography
Attached Images
Billabong654 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 25, 2006, 10:32 AM   #2
Senior Member
Telecorder's Avatar
Join Date: Dec 2005
Posts: 490

It would appear as though you're too close for the minimum focus distance...

The FZ7 has manual focus. If you are unable to achieve focus with it, increase the distance between the lens and subject. When all else fails, consult the manual on minimum focus distance for macro mode -- you were using macro mode, right?

Additionally, indoors you should be using flash and a tripod. Turn the OIS off and use the timer to take image.
Telecorder is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:08 AM.