Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Newbie Help

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 5, 2006, 12:48 AM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2006
Posts: 1

Hello - I'm new to digital cameras and recently purchased the SD700IS. Within 7 days the mode wheel was grinding/sliding rather than "clicking" into place. I returned it to Best Buy and it was replaced as defective. Now with the2nd camera I am getting horizontal white/blue streak-lines across the LCD when I am pointing the camera at a subject that is backlit (for example pictures of my kids in the car). I took a couple photos under similar conditions w/ the 1st camera and did not notice these light streaks. Sometimes these streaks show up on the photo in review mode and other times they don't. I'm wondering if this is normal or if this is another defect. Since I'm so new to digital, I don't know what's normal and what's not! Thanks for your assistance!
ebeth is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 8, 2006, 11:04 PM   #2
Senior Member
Hawgwild's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: Pensacola, Florida
Posts: 3,466


I see your post is a few days old, but I will tell you what I think, and in this case I am right. If you buy a new camera and it is under warranty and does not work perfectly and deliver good shots clear of blue streaks or any thing else that does not belong, then you have to take it back, and yes you may get several in a row that are defective. It is not unheard of. Good luck

Hawgwild is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 5:12 PM.