Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Nikon

Thread Tools Search this Thread
Old Sep 1, 2005, 5:29 AM   #11
Senior Member
Join Date: May 2005
Location: OKLAHOMA
Posts: 200

the Nikon techs are quite helpful for the first time.they helped me get the first one done and then i did 1.7 myself after that.
quinton is offline   Reply With Quote
Old Sep 1, 2005, 3:51 PM   #12
Senior Member
The Scubbler's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 294

If you have no luck at loading the new firmware, try using a different computer, if that is possible. It worked for me and I did the exact same thing on both.

The Scubbler is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 9:24 AM.