Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Olympus dSLR

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 30, 2007, 4:07 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Posts: 16

Hi Guys,

Can anyonyone please shed some light on this for me please.??

I have just bought and E-20 after my e-10 went gaga. I can not get me E-20 to go into Macro mode when using manual focus mode. It will select Macro when in Auto focus but not manual focus. I could select Macro in both modes on the e-10.

I rang Olympus UK and they said it is a fault and must go the a recommended Olympus repair centre. I rang the repair centre and they have to fully working E-20 that do the same thing (Leads me to beleive it may not be a fault).

Has anyone on here got and e-20 that does the same thing as mine??? I always thought that Macro mode was designed to be done with manual focusing.

Thanks in advance

lux744 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 21, 2007, 8:54 AM   #2
Junior Member
Join Date: Jan 2006
Posts: 8

Hello Steve
I have both an E20 and an E10 and will check them out this weekend to see if they behave as yours does. I will let you know.
FuZzy15 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 2:02 AM.