Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Olympus Micro Four Thirds

Thread Tools Search this Thread
Old May 20, 2014, 11:49 PM   #1
Senior Member
Join Date: Sep 2003
Location: Dallas, Texas USA
Posts: 6,402
Default E-M1 Firmware 1.4 update...

Be sure and use a fully charged battery for this one too. Geez, that's nerve-wracking.
Greg Chappell is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 24, 2014, 7:15 AM   #2
Senior Member
mr.sneezy's Avatar
Join Date: Feb 2007
Posts: 195

Did mine tonight with no issues (on my brand new unit).

The primary data load took about 4-5 minutes, then stage two with the red 'don't touch me' icons on the LCD took about another 60 seconds.

Firmware menu now shows 1.4

mr.sneezy is offline   Reply With Quote
Old May 24, 2014, 8:38 AM   #3
Senior Member
boBBrennan's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Arlington, Texas USA
Posts: 3,512


I've used the wifi remote control app with both my iPHONE and iPAD, with the camera on the tripod and it was not only fun but worked very well, I used it for some landscape shots last fall.

Now @ FW v1.4 several new features have been added, only need to use the current Olympus wifi app.
boBBrennan .. FB=> http://tinyurl.com/dxlwxfz

.......he likes Olympus, Apple MAC & SmugMug best of the choices; he likes that he has choices

boBBrennan is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 2:05 AM.