Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 3, 2003, 12:53 PM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Default Help...can't get Win xp to read my c750 ??

I have no problem connecting my c750 to my laptop with usb cable. Windows picks it up and the wizard lets me download pix without a problem. When I connect my c750 to my desktop with same usb cable, xp won't pick it up. Have tried everything, microsoft and oly have no clue. The only way I can get photos on is using the removable storage method, but that is a pain to use especially when saving a lot of photos. Can someone please help me to get this working, thanks in advance. :?:
miamiman is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 3, 2003, 1:39 PM   #2
Join Date: Sep 2003
Posts: 50

I had a similar problem with my C-740 it would connect to one of my two PC's but not the other. I found that I had XP auto updates switched on, on the PC that would not find the C-740, it gave a message usb device has malfunctioned. I tried removing the updates but it got messy so I rebuilt the PC and it now works every time.
blackthorn is offline   Reply With Quote
Old Nov 3, 2003, 1:47 PM   #3
Senior Member
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,585

Often you must be logged in as administrator to install new drivers. Make sure that your account has administrator rights.
gibsonpd3620 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 5:03 PM.