Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Thread Tools Search this Thread
Old Feb 6, 2010, 6:29 AM   #1
Junior Member
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default Olympus C765 battery problem

I have an Olympus C765 which has recently developed a problem where it says that fully charged batteries are empty after taking only a few photos.

At first I thought this was actually a fault with my charger as the LED is dead on it so I have no idea if it is charging the batteries or not.

I've tried a replacement charger which always has the green battery charged LED on when I try to charge a battery and also new batteries but the same thing always occurs - I put the battery into the camera and it displays the green icon for high battery power but after taking a few photos, it is either displaying the red battery low warning icon or says the battery is empty and shuts down.

I suspect now that it is an issue with the camera itself as the replacement batteries and charger haven't helped.

Anyone know what the problem might be and if it can be fixed?

AndyB_2010 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:29 AM.