Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Thread Tools Search this Thread
Old Oct 29, 2002, 9:18 PM   #11
Join Date: Oct 2002
Posts: 41

[/img]http://forums*****eamandfly.com/forums/showthread.php?s=f860a03d4f4ecd43e0e84fb7ef1f1177& threadid=22439[img][/img]
hdshp is offline   Reply With Quote
Old Oct 29, 2002, 11:22 PM   #12
Senior Member
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,910

Each time you click the Img button it toggles on and off. It should look like this when it's right (using round brackets instead of the square ones):

(img)http://forums*****eamandfly.com/forums/showthread.php?s=f860a03d4f4ecd43e0e84fb7ef1f1177& threadid=22439(/img)

Notice the (img) at the start of the link, and (/img) at the end. It's the same with all the codes, for bold it would be (b)text(/b).

One problem with your picture link is it's not a JPG or a GIF file, it's a link to a message thread. If you just want to post the link to a message, leave off the IMG tags:

Mike_PEAT is offline   Reply With Quote
Old Oct 30, 2002, 2:47 AM   #13
Senior Member
marcoangels's Avatar
Join Date: Sep 2002
Posts: 243
Default pbase

Try 'www.pbase.com' as a photo-hoster, it's free and seems to work well!!!!
God Bless...Johnny

Proverbs 3:5,6
marcoangels is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:12 AM.