Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Thread Tools Search this Thread
Old Sep 9, 2005, 8:39 PM   #1
Junior Member
Join Date: Sep 2005
Posts: 3

Have had my camera for almost two years. I use rechargeable batteries. Have never had a problem - till last week. Took outdoor pictures and had no difficulties. Went indoors and it won't take any pictures. First the flash indicator on the screen was flashing red. Book says that is low batteries. Ok changed them. Still flashing and cannot get pictures off the card. Now there are two flashing lights on the side of the viewfinder which the book attributes to exhausted batteries. I can understand this, except I trickle charged the batteries for 24 hours, and the camera opened, and I offloaded all the pictures. The flash indicator on the screen is no longer flashing red, but I still have those two blasted flashing lights on the side of the viewfinder. As long as they are flashing no pictures can be taken.

I tried all three sets of batteries. I can see one going bad, but all three at the exact same time?

Any ideas on what else I can try? I am really lost without the camera! I know it isn't a fancy one, but it works for me! Or it did

Tricia in Texas
TriciaH is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:35 AM.