Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Other Makes

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 6, 2006, 6:06 AM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 5

Check out " JimC "from Savannah, GA who is a moderator for this forum. He has some useful ideas. So far I don't have any additional Ph. numbers. Just the Arcsoft numbers. My nephew bought an Innovage mini 3 days ago and here is the latest. He can take pictures, down load thembut hasn't tried to printyet. When we tried to take motion pictures the first trial worked fine however, we only got apprx. 10 seconds of action. We erased the photos from the camera to free up space and filmed again. This time we got apprx. 20 seconds of action. Immediately after the 20 seconds his computer shut down and restarted by itself but we never got to the start screen. It stops at the " safe restart mode " screen. We chose a safe restart and the computer shuts down and goes back to the same restart screen. It's like a power failure reboot loop that perpetuates. Does anyone have any ideas??? By the way, the photo quality in the high resolution mode is fair at best. I made sure the camera lens was clean using alcohol and lens cloth. I'm disappointed at the lack of clarity. I took pictures in low, medium and bright light. The pictures in low light did not come out at all. Just looked black. Medium and high light turned out :sad::sad:. Pictures at apprx. 1-1/2 to 2 feet distance were a little blurry. I did not take any outside pics. yet and won't be able to if we can't fix our current problem.
vondansand is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:38 AM.