Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old Aug 26, 2003, 1:18 AM   #1
Junior Member
Join Date: Aug 2003
Posts: 8
Default Camera shake icon appears everytime

I just got the FZ1 and found that the camera shake icon (the red camera) appears each and eveytime I take a shot. It appears at the same time as the green in focus spot. A friend, who also has the FZ1, sees the same thing but it has never been a problem for him. I took some blurred shots (which he attributed to me being a newbie, and having smaller, shakier hands) but it happens even when I rest the camera on a table. Is this normal for the camera? or a defect?
pooky7 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 26, 2003, 4:45 AM   #2
Junior Member
Join Date: Jul 2003
Posts: 22

It suppose to happen only if the shutter speed fall below a certain level, doesn't matter if you are using a tripod. Its just a warning. It should not happen if it is bright enough. I haven't check at what shutter speed this happen (camera not with me). The screen should display the shutter speed at half press (exept simple mode).
Otime is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:11 PM.