Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 11, 2010, 9:35 AM   #1
Senior Member
Join Date: Jul 2009
Posts: 227
Default FZ35 Manual-Custom White Balance

I was fooling around with the white balance settings yesterday and couldn't seem to get the custom white balance to work. This morning I looked more carefully at it and realized that the manual is a little unclear on something. It indicates that after choosing one of the 2 custom settings you press the right cursor. This is correct if you access white balance through the menu. But if you access it using the quick menu (i.e., by pressing the joystick), using the cursor will simply move you to the next set of menu items. You have to hit the display button -- the manual doesn't say this.

If you wait a couple of seconds the onscreen menu system will prompt you to hit display, but I didn't wait long enough and kept hitting the right cursor which did nothing but frustrate me.

Just thought I would point that out just in case anyone else finds themselves wondering what is going on with this in the future.
Jazzer251 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:42 PM.