Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old May 26, 2011, 4:14 PM   #11
Senior Member
csa's Avatar
Join Date: Dec 2010
Location: Montana
Posts: 1,539

Beautiful detail in your close-ups! Looking forward to more of your images in the future!

~Pentax K10D~
csa is offline   Reply With Quote
Old May 27, 2011, 1:11 AM   #12
Senior Member
catalex54's Avatar
Join Date: May 2011
Location: Near Venice in Italy
Posts: 2,454

Thanks Square one and Carol

@ Beli and Square one: I think that the problem is that I have uploaded the images into the server of the forum, perhaps if I use an external service for uploading image like ImageShack, I solved the problem. The next time I try so.
DMC-FZ150 & Hoya HD UV Filter + DMC-FZ45 & Hoya HMC UV(C) Filter - Macro & Tele Kit (DMW-LC55 + DMW-LT55 + DMW-LA5) - Benro A-197EX + HD-18 & Manfrotto MKC3-H01 Tripods & MMC3-02 + 234RC Monopod
catalex54 is offline   Reply With Quote
Old May 27, 2011, 4:07 PM   #13
Senior Member
Square one's Avatar
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,172

@ catalex54, The few images I have uploaded have been done thru the 'quick reply + go advanced', all my images are here on this server as well and I can see them when I look at the replies.

It's strange, I know others upload in the same way as you, but I have only problem with your posts. I email'd one of the mods and no reply....
Square one is offline   Reply With Quote
Old Jun 25, 2011, 9:58 AM   #14
Junior Member
provenzano's Avatar
Join Date: Jun 2011
Posts: 16

i will buy also the LC55
provenzano is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:16 PM.