Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old Sep 14, 2011, 1:02 PM   #1
Junior Member
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Default Panasonic Lumix DMC-TS10 controls wont respond


My Lumix turns on but none of the controls will respond. No zoom, no menu, sometimes the button taking photos works. Otherwise nothing.

Brand new - second time using it.

The included CD did not work with my Mac for installing any software. Connected the camera to my Mac Mini no problem, got my images. I turned off the camera then disconnected. Warning said it wasn't properly removed. I used the camera a second time - everything is fine. Connect to the Mac again, get my images. This time I eject the camera from my desktop before turning off. Now it no longer functions. Lots of things lit up in the camera display, but no response.

Can't connect to my computer either because the button okaying the connection wont respond.

First problem I've ever had with a camera.
Any ideas? or is this just a piece of junk?

Thank you
FilmSpaz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 14, 2011, 5:49 PM   #2
Senior Member
Join Date: Jan 2011
Location: Australia, New South Wales central coast
Posts: 2,810

G'day FS

Sounds a bit like a "DOA" job - back to the supplier mate & try again

Regards, Phil
Has Fuji & Lumix superzoom cameras and loves their amazing capabilities
Google me at Travelling School of Photography Australia
Recent images at http://www.flickr.com/photos/ozzie_traveller/sets/
Ozzie_Traveller is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:17 AM.