Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 11, 2013, 10:43 AM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Default Re panasonic tz10 camera software

DEar Steve and FRiends ,
The reason I enjoyed your Forum , was firstly if you can help me to sort out a problem with uploading videos from my Panasonic PHOTOFUN5.1 HD Edition - where somehow im not allowed to upload videos - the password seemed to have changed as the box error keeps coming up wrong Username and password - but I havent changed a thing !!

Can anyone help with this problem , is it BT Yahoo fault , Youtube fault or Panasonics fault within its software ?

Many Thanks ,

WillBoa69 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 12, 2013, 10:59 AM   #2
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,370

You'd probably have better luck asking this question in our Panasonic/Leica forum, where others using that same camera may have found a solution if they've seen that issue before.

So, I've moved this thread for you. Good luck in getting some responses that help you determine how to fix it.

JimC is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:19 AM.