Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old Mar 4, 2005, 7:11 PM   #11
Senior Member
ggw2000's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 136

nooner wrote:
I thought that's what happened. I guess I didn't explain it well enough:O
Nooner, thanks to you also. I guess I was also to dumb to understand what you were trying to tell me. When you do something for the first time, sometimes it's difficult to get your head around what's being said.... Gerry
ggw2000 is offline   Reply With Quote
Old Mar 4, 2005, 7:31 PM   #12
Senior Member
jazzmaster221's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 538

well this thread has a happy ending.....that flash thingy on the fz can get really trippy ..there's lots of bells and whistle on the camera i had all kinds of problems that were resolved by scracthing my head and pressing bottons until i saw the x's..and o's ..it's not a point and shoot camera..
but for dollar for dollar i can't complain..
it blows my old minolta 35 mmm film slr camera away..
jazzmaster221 is offline   Reply With Quote
Old Mar 4, 2005, 9:20 PM   #13
Senior Member
pschooley1's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 207

I don't know how smart I am - I made the same mistake about two weeks ago. I guess the smart thing is that I figured it out, remembered it later - and could help you out!
pschooley1 is offline   Reply With Quote
Old Mar 5, 2005, 10:40 AM   #14
Senior Member
HarjTT's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 4,469

I did the same thing when I got my Sunpak 383 - it was driving me nuts and boy did I feel stupid when I worked out what I had done wrong !


HarjTT is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:39 PM.