Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old Mar 26, 2006, 11:40 AM   #1
Terry1100's Avatar
Join Date: Mar 2005
Posts: 51

Steves review of this camera states that there is no sound in the video mode - and his sample movie has no sound.

However, Lets Go Digital says that it has got sound - and I can't see that they'd go backwards as the FZ2 has it.

Can someone confirm if the movie mode has sound on the FZ3


Terry1100 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 25, 2006, 8:00 AM   #2
wolfgangw's Avatar
Join Date: Mar 2005
Posts: 53

Hi Terry1100,

this is offtopic:

from your posts about the Rollei dr5100 I thought you could probably help. In my post http://www.stevesforums.com/forums/v...54&forum_id=25 I asked if somebody has tried to flash the dr5100 with the newest Caplio GX firmware. Have you tried or do you know someone. The Rollei Support staff explained to me, that internals of the two cameras where different. This sounds irritating for me. Please answer in http://www.stevesforums.com/forums/v...54&forum_id=25

Cheers Wolfgang
wolfgangw is offline   Reply With Quote
Old Apr 27, 2006, 10:30 AM   #3
Join Date: Nov 2005
Posts: 38

No sound on the LZ3 or LZ1. LZ2 and LZ5 have a mic, but not the other LZ's.

When all else fails, check the manufacturer website...

DirtyT is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:00 PM.