Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 13, 2006, 2:13 AM   #1
Senior Member
Join Date: Jun 2006
Location: Rockingham Western Australia
Posts: 587

I have had problems since I first found Steves Forums. After registering and working the forum, I suddenly lost my ability to log in and had to re-register with a different User Name and Password. Until a couple of weeks ago, I had no problems being logged in a Bootneck2 with 200 posts made on the Pana forum. I then used my (new) laptop and logged in as Bootneck2....No problems except when I went back to my desktop computer I had lost Bootneck2 and was logged in as Sandgroper, a User Name I lost last year. Today, this disappeared and I had to re-register as Bootneck3.

I use Ad-Aware which always seems to come up with some critical problems (mainly tracking cookies)which I clear and AVG anti-virus which is always updated.

Ad-Aware is the only thing I can think that is causing it. Is there anyone who has experience or advice on this problem....all I can think of is scrubbing Ad-Aware

Bootneck3 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 13, 2006, 6:22 AM   #2
Senior Member
Tom LaPrise's Avatar
Join Date: Oct 2004
Posts: 324

If Ad-Aware is including cookies from here in the list of tracking cookies and you aren't allowing cookies from here to be set, you probably won't be able to log in. Many sites require you to take a cookie or two just to log in.
Tom LaPrise is offline   Reply With Quote
Old Jun 13, 2006, 12:59 PM   #3
Senior Member
squirl033's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 6,541

Fred, i have Ad-Aware, along with McAfee anti-virus, Spyware Doctor, and System Mechanic, all of which i run at various intervals. if i elect to remove cookies, i always have to re-log in to any sites i visit regularly, but i've never had a problem with any of those programs forcing me to use a new ID. even logging in from different computers, i am able to use my original screen ID... i don't think Ad-Aware is the problem.
squirl033 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:50 PM.