Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Pentax / Samsung dSLR, K Mount Mirrorless

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 24, 2007, 9:41 AM   #11
Senior Member
inneyeseakay's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Columbia, SC
Posts: 1,379

It is way more likely that the problem is in the card than in the camera... I have had a couple SD cards die on me... just replace them and keep going.
inneyeseakay is offline   Reply With Quote
Old Apr 25, 2007, 5:27 PM   #12
Senior Member
penolta's Avatar
Join Date: Apr 2007
Location: California USA
Posts: 5,206

Mystery solved - sort of. There is a useful thread on fake SD and CF cards in the card forumthat everyone should look at. I went to the Sandisk site to look at the high resolution pictures of the cards as suggested and they are indeed not genuine - they do not have the requisitenotch at the bottom. There are no serial numbers onthe back either. They do read as having the correct capacity and have labels indistinguishable from the originals, and so are pretty good fakes, but fakes nonetheless. If not for this incident, I never would have suspected, as they work well in the K100D (so far, at least). They were ebay purchases, so caveat emptor!

penolta is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 5:54 AM.