Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Pentax / Samsung dSLR, K Mount Mirrorless

Thread Tools Search this Thread
Old Jul 11, 2007, 12:48 AM   #21
Junior Member
craiger's Avatar
Join Date: Apr 2007
Posts: 10

Well, I called Pentax again and they said to send it in so I will be doing that in the next couple of weeks. I'm out of state right now and want to use the original packaging. So I'll update in a bit.

THanks for all the help!!!
craiger is offline   Reply With Quote
Old Jul 11, 2007, 5:12 AM   #22
Senior Member
Hayward's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,318

mtngal wrote:
I don't hear a click - I hear more of a soft hum. It's the same noise I hear when I use the mirror lock-up to blow out the sensor and figure that it has something to do with the mechanism that holds the mirror up.
Nope that should also be a clean clcik (10D at least) and no other sound until you turn the camera off to cancel it.

Seems like you may also have a serious to come problem in the SR/Mirror mechanism.

EDIT let me modify that slightly at normal holding range no sound at all but the mirror lock up clunk.... if I put my ear physically against the camera during... I hear VERY slight noises, intermittent enough I still would not define as a hum.
Hayward is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.