Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Pentax

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 21, 2006, 2:40 PM   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2006
Posts: 1

The M20 screen displays the date OK when I view the photos in the camera. But afterI take the SD card to the card reader andsave the photos to my computer, the date imprint is not there any more !!I read the instructionmanual, butI just cannot makethe date imprint toappear on the same photos that I saved on my computer. Isthis a fault in the Pentax camera design ? I use a Canon, a Minolta also, but they don't have such problems. Anyone has a solution ? Thanks !
bjswc is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 21, 2006, 5:16 PM   #2
Junior Member
Join Date: Dec 2006
Posts: 3

Hi! I'm interested in buying a M20 Optio Camera.

Could you please send me some picture files in order to see photo quality?

I'm used to an old Kodak CX6230, 2Mp, but colourfull images, i want a camera with sharpen images and with brightly colours!

My email address is damefrikis@hotmail.com, please tell me about M20, quality, pros, cons, etc...

Thanks a lot!
damefrikis is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:43 AM.