Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Photo Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 9, 2006, 2:52 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Default

As my descrition states I have an epson stylus photo R300 and it has the most peculiar problem. It begins to print, the printer is recognized and the buffer empties... but the paper just jumps up when it tries to feed... the ramp pushes it towards the rollers but it's not brought into the printer. If I push down on it it will feed in, and sometimes print. When I manage to get it to feed, there are two physical indentations on the right side of the paper about an inch apart (near the very right side).

This is exceedingly frustrating and was wondering if anyone has had the same problem or knew a fix for it.

Thank you very much
devilduck is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 11, 2006, 6:35 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 828
Default

Check carefully for something jammed in the paper feed in the area where the indentations appear, and for physical damage or loose parts in the same area.

It's also possible (though unlikely) that the paper feed timing has slipped.
Idle is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.