Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Photo Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 10, 2007, 8:34 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Default

I have consistent problems trying to print quality pictures with the Epson 300. Both directly and from the computer. The preview and the original file quality are not what is printed. Sometimes it is very pink or orange, a few have come out so dark it appears like an indoor picture without a flash. The original are very clear.



Any ideas ????



thanks



Richard
docdar is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 13, 2007, 3:54 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 828
Default

That it shows up in direct printing as well suggests you have a cartridge/printhead/ink problem (ink isn't feeding as it should.)

If you have a spare set of carts, try changing them.


Idle is offline   Reply With Quote
Old Jan 15, 2007, 9:02 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Default

Thanks, I'll give it a shot.
docdar is offline   Reply With Quote
Old Jan 16, 2007, 6:25 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 111
Default

What does the "Nozzle Check" print look like? If all the jets are printing then the problem lies elsewhere.
Wolverine@MSU is offline   Reply With Quote
Old Jan 16, 2007, 6:25 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 111
Default

What does the "Nozzle Check" print look like? If all the jets are printing then the problem lies elsewhere.
Wolverine@MSU is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:09 AM.