Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Photo Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 18, 2002, 8:24 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 16
Default red tint

I bought an Epson photo785EPX when I print anything using standard preset settings, the photos come out with a red tint ,poor flesh tones and redish browns.Any graphics I print ,the blues come out on the purple side.
I tried Epson tech support no luck there.
My operating system is XP Pro.
Has anyone any advice for me?
Thanks,
jrsboone is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 18, 2002, 9:02 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 20
Default

Have you tried cleaning the print heads (using the utilities supplied with the pinter?) Sounds like one or two of your print heads are plugged.

START SETTINGS PRINTERS click on your printer RIGHT CLICK UTILITIES CLEAN
Old Bob is offline   Reply With Quote
Old Jul 19, 2002, 10:11 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 668
Default

You have a great printer, the epsons must be setup for the type of picture you are printing. Always seem to print great ones from digicams. Believe settings defaut after each session. Sad to say most customor support for the entire computer industry seems to be high school dropouts reading off of flow charts.
Gary Senkus is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:44 PM.