Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Photo Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 13, 2008, 8:14 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default

Hey everyone, just stumbled upon this great forum and was hoping somebody would be able to help me.

I've got an Epson Photo R200, that has been working fine for a long time, but the two red lights (paper and ink) have recently begun flashing quickly and at the same time, while the green power light is off.

It does this during the start up process, it gets about 90% through and then just stops. I blew inside a few times to make sure there were no lumps of dust or anything, and then the problem went away, but then I still couldn't print because as it started to take paper through, it just stopped and the power and paper lights came on. And now I'm back to the two fast flashing lights :evil:.

I had a look in the service manual, and this says that the error is detected when:


[align=center]1. "Carriage Unit" cannot move correctly by the external force in each operation.[/align]
[align=center]2. "PF Motor" cannot rotate correctly while "PF Motor" operates.[/align]
[align=left]I have no idea at all what this means, so was wondering if someone could help me. I don't mind taking the printer apart, as I'm going to do that anyway. If I can't get it back together properly then so what, it's not working now but it's worth a try![/align]
[align=left]Thanks to everyone in advance![/align]
bsimonb is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:27 PM.