Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Photo Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 4, 2005, 3:33 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1
Default

Hi All,

I´m just having problems sending faxes with this multifunction, I can receive but outgoing faxes apear incomplete (the only the head). I have it plugged to an ADSL line using an spliter, in the begining the two first faxes I´ve had sent goes right but next ones was incomplete so I think it´s not a problem from the line or connections, and just maybe from the fax-scan module. Photocopies goes right.

Is there any way to reset to factory defaults?

Can you tell me any advice to fix this or may I return to Canon to check it?

Could be ADSL the problem? (note: we have also an Brother MF and it goes right sending faxes, so I´ve discarted this by now)

Thanks in advance.

backfolder.-
backfolder is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 7, 2005, 6:06 AM   #2
djr
Member
 
djr's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 30
Default

According to the user manual if usingan ADSL line and having problems it could be that the line was not detected properly when using auto configuration. It suggestsconfiguring thismanually
djr is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:17 AM.